Syntymälahjana Suomi — Itsenäisyyden lapsia

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Syntymälahjana Suomi — Itsenäisyyden lapsia
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522882493
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,90 € (32,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 376
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Kirjastoluokka: 99 HENKILÖ- JA SUKUHISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskunnalliset vaikuttajat, taiteilijat, viihdetaiteilijat, urheilijat, kirjailijat, sotilaslentäjät, sotilaat, itsenäisyyden aika, henkilöhistoria, historia
Vuonna 1917 syntyi ensimmäinen ikäluokka, joka pääsi varttumaan itsenäisessä Suomessa. Näiden ihmisten elämäntaival on alusta saakka kulkenut rinnan itsenäisen Suomen kanssa.

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen teos piirtää kuvan ihmisten Suomesta 1917 syntyneiden suomalaisten elämäntarinoiden kautta. Mukana teoksessa on monipuolinen joukko eri alojen vaikuttajia, muun muassa poliitikkoja, kirjailijoita, näyttelijöitä, tutkijoita, muusikkoja ja urheilijoita.

Miten nämä syntymälahjakseen itsenäisyyden saaneet suomalaiset ovat kasvaneet yhdessä pian jo satavuotiaan valtiomme kanssa ja rakentaneet yhteiskuntaamme? Miten historialliset tapahtumat ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä ja miten he ovat työllään kehittäneet ja vaalineet Suomea myöhemmille sukupolville? Terosen ja Vuolteen teos on elämänmakuinen matka ihmisten Suomeen.


Katso myös näitä tuotteita