Peilistä katsoo perhe — Kuka meitä kasvattaa?

Tulusto, Riitta
Nimeke: Peilistä katsoo perhe — Kuka meitä kasvattaa?
Tekijät: Tulusto, Riitta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522883797
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € 22,33 € (20,30 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 210
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Kasvatus
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Kansalliskirjaston asiasanat: ihmissuhteet, perhe, sukupolvet, arvot, maailmankatsomus, kasvuympäristö, kasvatus, kotikasvatus, koulukasvatus
E-kirja, 2016
EPUB
9,90 €

Kannamme mukanamme perheidemme ja sukujemme arvoja ja tapoja. Jotkut saavat kodin perintönä paljon, toiset eivät juuri mitään. Miten erilaiset perheet evästävät lapsiaan maailmaan? Kasvatetaanko lapset yrittäjäsuvussa yrittäjyyteen tai taiteilijasuvussa taiteilijuuteen? Entä miten kotona ja koulussa on kasvatettu eri vuosikymmenillä?

Ensin oli Raamattu, sitten tuli Arvo Ylppö ja sitten Jari Sinkkonen. Riitta Tulusto on seurannut muuttuvia kasvatustrendejä niin työssään erityisopettajana kuin äitinä ja isoäitinäkin. Kirjaa varten hän on haastatellut laajaa ja värikästä joukkoa ihmisiä. Miten omat juurensa kokee jääkiekkosuvussa varttunut, entä romani tai saamelainen?

Peilistä katsoo perhe tarjoaa kiinnostavasti arjen kasvatusviisautta ja pysäyttää lukijan miettimään omia elämän eväitään. Erilaisia elämänpolkuja yhdistää se, että kukaan ei ole kasvanut tyhjiössä. Meistä jokainen tulee jostain.


Katso myös näitä tuotteita